uusi-logo-banneri

  • bladet1
  • 1fram
  • aktia1
  • oplogo1

banneri1

Ajankohtaista

Tervetuloa Juniorcupeniin 2015

Juniorcupen ja Minicupen 2015

Hyvä jalkapallovalmentaja!

Juniorcupen potkitaan jälleen käyntiin, nyt 37: nen kerran. Voimme ylpeänä sanoa että olimme ensimmäisiä Suomessa jotka järjestivät 7 v 7 pelejä sarjamuodossa. Olimme myös mukana vaikuttamassa siihen että Suomen Palloliitto aloittivat 7 v 7 pelien järjestämistä yhtenä kilpailumuotona.

Turnaus on avoin kaikille joukkueille Vaasan ja Keski-Pohjanmaan piireissä. Turnauksen tavoitteena on antaa mahdollisuus kaikille tytöille ja pojille pelata jalkapalloa asumispaikan läheisyydessä leikkimielisellä tavalla. Toiminnan tarkoituksena olisi opettaa lapsille jalkapallon alkeet sekä hyvää Fair Play henkeä.

Sarjaohjelma laadittaessa tulemme tietysti huomioimaan piirisarja pelejä. Mutta vaikka yritämme välttää päällekkäisyyksiä, on hyvin mahdollista että näitä kumminkin sattuu. Tarkista otteluiden päivämäärät varsinkin silloin kuin itse toimitte turnauksen isäntänä. Mikäli huomaat jotain ihmeellistä — ryhdy toimenpiteisiin! On hyvä myös seurata Juniorcupenin kotisivuja (www.juniorcupen.fi) mahdollisten muutosten sattuessa.

Miten Juniorcupen pelataan?

Turnaus pelataan tänä vuonnakin vanhan tutun kaavan mukaisesti. Kesällä pelataan lohkovaihetta (7v7/5v5) ja päätämme toiminnan finaalipeleillä elokuun ja syyskuun vaihteessa. Finaalipäivään osallistuu 4 joukkuetta per ikäluokka, ja puolivälieriin 8 joukkuetta per ikäluokka. Puolivälierät ratkotaan vko 34-35 ja finaalipäivä pelataan perjantaina 4.9.

Minicupen — kaksi eri ikäluokkaa

Minicupen pelataan 5 v 5 joukkueilla. Leikkimielisyys sekä hyvä henki ovat avainasioita näissä ikäluokissa. Näissä peleissä ei lasketa maaleja eikä pisteitä.

Minicupen pelataan kahdessa eri ikäluokassa. Tytöt ja pojat alle 7 v sekä tytöt ja pojat 5 — 6 v. Tavoitteena on että jokainen seura osallistuisi Minicupeniin yhdellä tai useammalla joukkueella.

Tulospalvelu — joukkue joka toimii turnauksen isäntänä on velvollinen lähettämään ottelun tulokset e-postina (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ) mahdollisimman

pian. Tulospalvelu uudistuu tänä vuonna!

Mitalit kaikille - kaikille jotka osallistuvat Juniorcupiin ja Minicupiin jaetaan erityisesti kohokuvioitu mitali Minicupin viimeisen kierroksen yhteydessä ja Juniorcupin finaali päivänä. Joukkueet jotka eivät pääse finaaleihin, saavat mitalinsa ottamalla yhteyttä allekirjoittaneeseen, puh. 044-7559855

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Junior- ja Minicupeniin on tehtävä viimeistään huhtikuun 1 päivänä. Ilmoittautuminen tehdään kotisivuillamme tai ilmoittautumislomakkeella joka on tämän kirjeen liitteenä.

Huom! Täytä lomakkeen huolellisesti niin että varmasti info menee oikeille henkilöille. Muista myös allekirjoitus! !

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 180 €/joukkue ja maksu tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä Juniorcupenin tilille: Vaasan Osuuspankki: FI0456724320018300 tai Koivulahden Säästöpankki: FI5349581020100667

Ilmoittautuminen:

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse Tor Sparv / Juniorcupen,

Villavägen 8-10 Al, 65230 Vasa

Mikäli on kysyttävää voi ottaa yhteyttä:

Sähköpostitse: info@,juniorcupen.fi tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelimitse: Toffe (044 755 98 55)

Cup järjestäjinä toivomme aurinkoista jalkapallokesää kaikille joukkueille!