uusi-logo-banneri

 • bladet1
 • 1fram
 • oplogo1

 • BLB squarelogo
 • etab

 • Fennia

 • Finn-Teho

 • GWGroup

 • Hartman

 • Intersport
 • KWH

 • Lokaltapiola
 • Sparbank

 • Vaasa
 • nygard

banneri1

Cupinfo

Hyvä jalkapallovalmentaja/yhteyshenkilö!

Nyt se taas alkaa! Juniorcupen potkitaan jälleen käyntiin, nyt 40: nen kerran. Sarjaohjelman laatimisessa on tänäkin vuonna ollut paljon mietittävää. Tästä johtuen on varma että pieniä muutoksia ohjelmaan tulee tapahtumaan. Parasta on siis tarkkaan seurata Juniorcupenin kotisivuja (www.juniorcupen.fi). 

Juniorcupenin menestys perustuu hyvin pitkälle sinun panokseesi valmentajana/joukkuejohtajana. Kärsivällisyys on valttia kun asiat eivät etene suunnitelman mukaisesti. On hyvin todennäköistä että matkan varrella tulee esiintymään päällekkäisyyksiä otteluitten suhteen, huono sää, mielestänne huonot tuomarit ym. Näissä tilanteissa on tärkeätä että muistat roolisi esikuvana koska olet tarkkailun kohteena monen eri tahojen puolesta. Vanhemmat, vastustajat, yleisö, pelaajat, erotuomarit - kaikki jotka ovat jalkapallokentän läheisyydessä tarkkailevat toimintaasi. Sinulla on tärkeä rooli johtaa, kouluttaa ja kasvattaa alueen nuoria. Painota oikeata käyttäytymistä, pukeutumista, harjoittelun tärkeyttä jne. pelaajillesi. Anna kaikille mahdollisuus pelata jokaisessa ottelussa – kukaan ei kehity penkillä. Täytyy aina muistaa että Fair Play ja ahkera harjoittelu ovat avainasemassa mikäli haluamme kehittää nuoria jalkapallopelaajiksi - ja hyviksi kansalaisiksi.

Tulospalvelu – joukkue joka toimii turnauksen isäntänä on velvollinen lähettämään ottelun tulokset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. mahdollisimman pian tai tulospalvelun kauttaTarkistathan että tulos on kirjattu oikein.

Tuomarit – Kotijoukkue/ turnauksen isäntä varmistaa että puolueettomat tuomarit tuomitsevat pelejä. Mikäli toimitte turnauksen järjestäjänä teidän on varmistettava että kaikkiin otteluihin on olemassa erotuomarit.

Ikärajat - Juniorcupen ei myönnä poikkeuslupia ikärajojen suhteen - mutta hyväksymme Pallopiirin ja vastustajien hyväksymät poikkeusluvat. Joukkue, joka tietoisesti toimii sääntöjen vastaisesti, suljetaan sarjasta. Tästä seuraa myös 100 euron sakot.

Päällekkäisiä pelejä - vaikka olemme yrittäneet välttää päällekkäisyyksiä, on hyvin mahdollista että näitä kumminkin sattuu. Tarkista otteluiden päivämäärät varsinkin silloin kuin itse toimitte turnauksen isäntänä. Jos huomaat jotain ihmeellistä – ryhdy toimenpiteisiin! Muista - älä takerru ongelmiin – vaan näe mahdollisuudet! Vierasjoukkueena on aina hyvä tarkistaa millä kentällä pelit pelataan.

Pelaajamäärä – ikäryhmissä 10-12 v : 8v8, ikäryhmissä 6-9 v : 5v5. Peliaika Juniorcupen: 2 x 20 min, Minicupen: 2 x 15 min.

Vakuutus kunnossa - tarkista että pelaajat ovat vakuutettuja – se on hyvä sekä sinulle ja pelaajillesi. Voit myös tarkistaa edullisia vakuutuksia SPL Vaasan Piirin /Mikael Westerbackin kautta. Olisi mukavaa jos kaikilla Juniorcupenin ja Minicupenin osallistuvilla pelaajilla olisi ns. Pelipassi.

Mitalit kaikille - kaikille jotka osallistuvat Juniorcupiin ja Minicupiin jaetaan erityisesti kohokuvioitu mitali Minicupin viimeisen kierroksen yhteydessä ja Juniorcupin finaali päivänä. Joukkueet jotka eivät pääse finaaleihin saavat mitalinsa ottamalla yhteyttä allekirjoittaneeseen, puh. 044-7559855

Huom! Jos ette ole vielä maksaneet ilm.maksua tämän vuoden turnauksesta niin toivomme että ystävällisesti hoidatte asian välittömästi!

Cup järjestäjinä toivomme aurinkoista jalkapallokesää kaikille osallistuville joukkueille!

Toffe Sparv                                                       
044-7559855                                                      

Vasa 23.5.2018.