uusi-logo-banneri

 • bladet1
 • 1fram
 • oplogo1

 • BLB squarelogo
 • etab

 • Fennia

 • Finn-Teho

 • GWGroup

 • Hartman

 • Intersport
 • KWH

 • Lokaltapiola
 • Sparbank

 • Vaasa
 • nygard

banneri1

Aktuellt

Juniorcupen 2019

 

JUNIORCUPEN 13.09 VAASA

Finaldagens program – Loppuottelupäivän ohjelma

Semifinals

 

Kl - Klo     Fennia Arena                           Lilla E            MTV

17.00        P-8       P-8         F-8         F-8    P-11               P-11

17.50        P-9      P-9         F-9         F-9    F-11              F-11                                                                                                

18.45        P-10     P-10                              F-10               F-10

 

Finals

19.45        P-8       P-9         F-8         F-9    P-11

20.40        P-10     F-10                              F-11              


     

 

 

 

 

 

Bästa fotbollsledare,

Den 41:e årgången av Juniorcupen i fotboll är klar för avspark. Efter ett traditionellt pysslande finns de flesta åldersklassernas program uppdaterade. Ändringar kommer säkert ännu att ske varför det är skäl att följa med Juniorcupens hemsida (www.juniorcupen.fi).

Juniorcupen bygger väldigt långt på dina insatser som ledare. Det krävs att du har stort tålamod när det kör ihop sig med oväntade matchkrockar, överraskande avhopp, dåligt väder, domarbeslut o.s.v. Verka som ett föredöme i din roll som ledare. Du granskas av föräldrar, motståndare, publik, spelare, domare – ja av alla som finns i närheten av fotbollsplan. Du har en viktig roll när det gäller att leda, träna och fostra nejdens ungdomar. Poängtera uppträdande, klädsel, träningsflit m.m. för dina spelare. Ge alla möjlighet att spela i alla matcher – ingen utvecklas på sidan av plan. Men kom samtidigt ihåg att kräva någonting av dina spelare – fair play och träningsflit är nyckelord när vi skall fostra våra ungdomar till fotbollsspelare och framförallt - goda människor.

Prelliminära spelprogrammen - i menyn till vänster under varje åldersklass.

Resultatservice - det lag som är turneringsvärd skall sända in matchresultaten till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så fort som möjligt eller via ”Lämna in resultat” i menyn till vänster.

Domarna / Matcher - Hemmalaget/turneringsvärden ser till att det finns opartiska domare som dömer matcherna. M.a.o om din förening är arrangör för flera matcher (turnering) så bör ni som arrangör se till att det finns domare till alla matcher. Turneringsvärden står även för eventuella planhyror.

Åldersgränserna - Juniorcupen har inte beviljat en enda åldersdispens – däremot accepteras dispenser godkända av Bolldistrikten samt motståndarlagen. Det lag som avsiktligt fuskar med åldersgränserna utesluts ur serien och bötfälls med 100 euro.

Matchkrockar – trots att vi försökt undvika att matcher krockar med andra aktiviteter så sker det – trots allt – krockar. Kolla upp de matchdatum som ni har hemmaturnering och vidta åtgärder om det kör ihop sig. Kom ihåg – se inte problemen utan möjligheterna! Som bortalag skall du gärna kolla upp var matcherna spelas.

Antal spelare – i åldersklasserna 10-12 år spelar vi med 8-mannalag och i åldersklasserna 6-9 år spelar vi med 5-mannalag. Speltiden är 2x 20 min i Juniorcupen medan Minicupen spelar 2 x 15 min.

Försäkringarna i skick – kolla upp att dina spelare är försäkrade – det innebär trygghet både för dig och dina spelare. Kolla även med FBF:s Vasa Distrikt / Mikael Westerback, kring förmånliga fotbollsförsäkringar.

 

Medalj till alla – alla som deltar i Juniorcupen och Minicupen erhåller en specialpräglad medalj i samband med Minicupens sista spelomgång och Juniorcupens finaldag. De lag som inte kvalificerar sig till finaldagen kan erhålla sina medaljer genom att kontakta undertecknad på tel. 044-7559855

Kom ihåg – om ni inte ännu betalt anmälningsavgiften till årets Juniorcup så ber vi er vänligen göra det omedelbart!

Vi cupansvariga hoppas på en sommar med mycket sol och mycket fotboll för er och era lag!

Toffe Sparv                                 

044-7559855

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.